Första dagen.....

I dag är första dagen i mitt LCHF-liv snart avklarad. Jag och Fredri beslöt oss efter mycket diskussioner att vi skulle ge detta en chans. Vi kommer testa i 2 veckor, oavsett hur det känns och sedan utvärdera om vi ska fortsätta eller inte. Vi har fått mycket bra tips av Jenny Axelsson som nu har kört detta i 6 månader. Tusen tack för det!
 
Än så länge känns det bra men jag gissar att det kommer kännas skit ett tag när allt socker abstinens sätter in. Varför gör jag detta då? Jo av flera anledningar faktiskt:
 
Nr 1: För att stabilisera blodsockernivån vilket jag har läst ska underlätta när man har ADHD.
Nr 2: För att få bort sockerberoendet
Nr 3: För att gå ner i vikt (Så klart, men det är inte prio 1)
Nr 4: De flesta säger att magen bli i bättre balans och det hoppas jag på.
Nr 5: Slippa trötthets svackorna som kommer emellanåt. Visst förstår jag att man blir trött mellanåt men kanske inte som nu när man har ätit och man fullständigt hamnar i koma.
 
Det är lite av anledningarna till varför jag väljer detta. Jag har som så många andra kört Viktväktarna och då har jag ist varit hungrig hela tiden för att jag har ätit för lite för att spara pointsen. Viktigast för mig är att bli av med sockerberoendet och bli mera stabil humör, energinivå mm.
 
Vi får väl se hur det går. 
 
Idag har jag löshoppat Constakko och så här blev filmen:
 
 
Nu har Sune varit på semester i nästan 4 veckor och jag längtar massor efter honom. Han får nog komma hem till nästa helg tror jag. :-)
 
Foto: Therese Gyllenhammar
 
På söndag ska jag åka till Västerås och titta på en häst åt Ronja. Det ska bli kul! :-)
 
Inlägg om vår semester i Göteborg kommer..... ;-)
 
Kram
 
 

Semester

Ja då var vi på väg på en liten semestertripp då. 4 dagar ska vi vara borta och det är nog jag klarar av ungefär. ;-) Det där med att släppa kontrollen är ju inte riktigt min grej. Men men, det ska nog gå bra. Jag har ju bra och duktiga människor som tar hand om allt när jag är iväg tack o lov! Vi ska börja med ett stopp i Tranemo där vi ska titta på lite hästar. Sedan kör vi vidare till Göteborg och övernattar. På tisdag blir det en tur till Smögen och på onsdag blir det en heldag på Liseberg. På torsdag blir det nog en dag på stan i Göteborg innan vi beger oss hemåt igen.
 
Igår var jag hos syrran o fixade naglarna. Super snyggt så tusen tack för det! 
 
 
Ha en bra dag alla!! 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0