Till Salu!

 
 
 
 
 
För mer information och visning, ring 0760 28 31 28
eller mejla [email protected]
 www.stallprestige.se
 

Just another sunday!

 
Dagarna och tiden går så fort. Hinner inte med att känna efter överhuvudtaget, att känna in hösten, lukten och att njuta av de vackra färgerna. Snart är det jul, nytt år och nya utmaningar.
 
Med hästarna går det i alla fall framåt, Chosan var på återbesök hos Åsa Frykman i fredags och hon är friskförklarad nu. Cooper känns fin efter lite höstvila så nu är han på G igen. Guchi har ÄNTLIGEN börjat slappna av och accepterat att ha någon på ryggen så nu har vi travat en del. Dock med ledare än så länge. När hon nu börjat slappna av är det viktigt att hon får känna sig trygg här innan man går vidare så det inte kommer ett bakslag, men det är bara att jobba vidare. 
 
Just nu har jag en praktikant på måndagar som heter Denize och en på fredag som heter Fathima. De är super duktiga så det är verkligen toppen.
 
Nästa tävling blir på Vikbolandet sista helgen i oktober med både Chosan och Cooper.
 
Idag har jag vart ledig och dagen har spenderats i Karlskoga hos Peter, vi åkte dit efter stallet var klart igår och kom hem i kväll. Skönt att göra något utanför gårdens gränser som inte har med häst att göra.
 
 
 
 
 
En super mysig söndag i Karlskoga helt enkelt!
I morgon är det måndag igen och då ska vi ägna oss åt lite fotografering och filmning.
 
Dessutom är förberedelserna igång för fullt till Pay & Jumpen den 3 november. Kjell har tillverkar 10!! nya stöd med nyckelhålsskenor på, säkerhetsskållor är inköpta och anmälningarna börjar trilla in. KUL!!! Har du inte anmält dig än? Gör det!! ;-)
 
Ha det gott nu allihop, nu är det dax att krypa ner i sängen.
 
//Kicki

RSS 2.0