För att bli förlåten.....

.....måste man börja med att erkänna sina misstag.

Jag skulle så gärna vilja förstå, förlåta och säga att det är ok. Men jag kan ju inte det om jag inte får ett erkännande. Det enda jag vill höra är: Ja, jag står för mina misstag och jag ber tusen gånger om ursäkta för att jag har sårat dig. Jag gjorde fel!

Om det inte är sant, varför skulle tre människor göra sig besväret att försöka övertyga mig om allt detta? I vilken vinning?

Jag gick och väntade på ett samtal i helgen från en person som skulle intyga att lite av det jag fått veta inte var sant. En som kunde bekräfta två specifika händelser. Men det kom aldrig :-( Min sista förhoppning om att det kanske fanns en liiiiten chans att det inte är sant, tynade sakta bort.

Fan fan fan vad jag vill att allt detta INTE ska vara sant! Låt mig få gå tillbaka till mina framtidsdrömmar. Snälla!!!!


Varför?

Ja, jag går fortfarande och grubblar över varför jag har blivit utsatt för det här. Vad är det som gör att en människa kan bete sig på det här sättet? En som han dessutom, en som egentligen framställer sig som världens snällaste, omtänksam, generös och precis som jag själv sa från början, för bra för att vara sant!
 
Ja det fick jag ju verkligen rätt om, för bra för att vara sant.
 
Jag tog bort blogginläggen här som jag hade skrivit om händelsen då det spred sig som en löpeld och delades hej vilt. Det var inte riktigt min tanke, utan mera att berätta för mina närmast sörjande om vad som hade hänt. 
 
Jag har haft väldigt svårt att förstå att det är sant allt som kommit upp om honom men jag har så otroligt mycket bevis så det finns inte en chans att det inte skulle vara det. Jag tog allt det här väldigt hårt och likaså Victor. Han tyckte ju med om honom. 
 
Jag kommer att älta, jag kommer gråta och jag kommer vara arg. Bry er inte om mig då, ni vet ju varför.
 
I helgen försökte jag sysselsätta mig så mycket som möjligt vilket resulterade i stress och inte en minut över. Båda hästarna var med på hoppkurs för Fredrik Spetz och det gick bra. På söndagen hoppade Chosan så jag höll på att ramla av. Cooper var fantastiskt fin och hoppade runt en bana på 130m+ fekfritt och riktigt bra.
 
 
 
Visst är han fin lilla valpen, Hälge!
 
Nu ska jag gå ner och fortsätta i stallet, har en ev två hästar kvar att rida och så ska jag fixa ordning boxen till nya hyresgästen som kommer i kväll.
 
Ta hand om er!
KRAM 

Fredrik Spetz kurs dag 2

Gårdagen gick bra. Mycket markarbete och sitsträning vilket helt klart är en av mina viktiga-punkter med. Chosan skötte sig exemplariskt trots lite vila i veckan. Förutom att hon hade sparkat Cooper på ena bakbenet i transporten. Stackars Hälge! ❤

Cooper skötte sig med som vanligt! Nu är det dax för banhoppning idag.

Ta hand om er!

Kram


Lat-tisdag!

 
Idag är jag jättetrött, verkligen hur seg som helst. Jag har ju gjort stallet klart och nu har jag ätit lunch med Victor som inte är frisk än. Tänkte passa på att blogga lite om absolut ingenting.
 
Känner att jag inte förstår mig på folk just nu, inte alla så klart men en del. Hmmm, ja alla är vi olika och det är väl tur det. Önskar bara att folk kunde vara lite mer raka än vad de är, varför ska det vara så svårt? Inget att hymla om, det är bara så det är......
 
Idag ska jag fixa lite ärenden innan jag åker till VRF och har träningar i kväll så hästarna får komma in lite tidigare än normalt. That's life! Ska även hinna att åka till mamma och pappa och lämna Victor eftersom han är sjuk. Vill inte ha honom själv hemma då när jag är och har träningar.
 
Nu ska jag vika tvätt innan hästarna ska in. Ha en bra tisdagkväll!
 
 
Kram Kicki

FREDRIK SPETZ

I helgen har ju Fredrik Spetz kurs på VRF. Gruppindelningen finns nu ute på VRF's hemsida för dig som ska vara med. ;-)
 
 
//Kicki

Måndag den 19 november

Tiden springer iväg och snart är det första advent. Helt otroligt! Men även om jag inte vill ha kylan så känner jag ändå att jag längtar lite efter vintern. Den som egentligen redan borde varit här. ;-)
 
Det är ju så himla mysigt när man får börja julpynta, ta fram alla fina ljusstakar i fönstren osv. Håller ni inte med?
 
Idag har min kompis Jenny varit här och hälsat på. Vi fick låna Nonne av Jenny i stallet så både Jag, Denize och Jenny kunde rida ut. Det var ju helt underbart väder, lite kallt men ändå fint. Det gick bra även om Nonne skulle ta tillfället i akt och busa lite. Jenny som inte ridit på över 2 två kommer säkert känna av det i kroppen i morgon. ;-)
 
För övrigt har jag en sjuk son här hemma. Han hostar, har feber och är genomförkyld. Stackars liten! Annars är det tomt hemma nu när Peter är iväg och jobbar, men vi ses på torsdag igen.
 
Både Chosan och Cooper går riktigt bra nu, de jobbas med mycket styrkeövningar nu. Cavalettibommar, studds, klättring och liknande. Ska bli spännande att se efter vintern och lite vila runt jul hur de går på tävling när det drar igång igen.
 
Har ni hunnit kolla nya hemsidan? Vad tyckte ni? ;-)
 
Kram och god natt!

Proposition

Proposition

Klubbtävling ponny 2 december

Vikbolandets ryttarförening anordnar den 2 december en klubbtävling,

endast öppen för VRF’s ponny ekipage där vår klubbmästare på ponny skall koras.

 

1.       Klubbmästaren koras i klass LC, LB och LA med koefficient.

2.       Du behöver inte ha licens, vaccinationsintyg, mätintyg, tävlingskläder eller liknande, dock följer vi Svenska ridsportförbundets regler gällande, hästens och ryttarens utrustning, triangelmärkt häst, estetiskt korrekt anpassat ekipage och antal starter.

3.       Anmälan sker endast via mejl till: [email protected], sista anmälningsdag är onsdag den 28 november kl 18,00

4.       Förfrågningar sker till Maria Wolsink 0730-515954, eller till Kristin Mellqvist 0760-283128

5.       Kostnad: 50:-/klass, startavgiften betalas på plats, ha gärna jämna pengar, endast kontant betalning.

6.       Framhoppning sker endast i lilla ridhuset.

7.       Cafeteria med enklare servering kommer att finnas.

8.       Domare: Marita Johansson

9.       Tävlingsledare: Maria Wolsink

10.   Banbyggare: Kristin Mellqvist

 

 

Tidsprogram (Preliminärt)

Kl 10.00            klass 4              LD -10               Clear round                                  40, 50, 60, 70
därefter            klass 3               LC                     Två faser A:0/A:0                         60, 70, 80, 90
därefter            klass 3B             LC                     A                                                  60, 70, 80, 90
därefter            klass 2               LB                     Två faser A:0/A:0                         70, 80, 90, 100
därefter            klass 2B             LB                     A                                                  70, 80, 90, 100
därefter            klass 1               LA                     Två faser A:0/A:0                         80, 90, 100, 110
därefter            klass 1B             LA                     A                                                  80, 90, 100, 110

 

Hjärtligt välkomna till Vikbolandets ryttarförening!

 

 

 


Renovering

I veckan har jag haft en del praktikanter i stallet så vi har kunnat göra sånna saker som man inte hinner i normala fall. Bland annat har vi börjat renovera i fikarummet. Vi målar om från ljusblå/turkos till en grå färg. Måste säga att det blir himla snyggt. Patricia målade första omgången igår och jag och Peter har målat sista gången idag. Nu ska vi bara vänta på att det torkar så ska vi inreda. Det blir ett nytt (nygammalt) bord och stolar och så nya gardiner och mattor på golvet. Tjusigt värre. ;-) Bildbevis kommer.
 
I veckan har vi städat lite i ridhuset,  Victor har gått runt bakom sargen och där har han hittat en del fynd. :-)
Vi har även sorterat bort några hinderstöd som var trasiga nu när Kjell har varit så snäll och gjort 10st nya hinderstöd med skenor på. Tack Kjell!
 
 
 
 
Jag har även börjat fila lite på en ny hemsida så om ni inte har sett den tycker jag ni ska ta er titt och säga vad ni tycker. Nu måste jag avsluta för den här gången. Ta hand om er allihop!!
 
//Kicki
 
 
 
 

!

Jag vet att jag är usel på uppdatering. Jag måste bättra mig, snälla, kan ni som läser inte komma ihåg att påminna mig? 😜

Jag har i alla fall klarat banbyggarkursen nu så nu får jag bygga lokalt upp till 1,10 för stor häst ich LB för ponny. Nu hoppas jag så klart att jag får en massa uppdrag! Det skulle vara såååå kul.

Hoppas jag kan återkomma ikväll med mer inlägg.

Kram


RSS 2.0