Plötsligt händer det!!

Ja ibland går det bättre än andra dagar och vissa går det sämre. Fniss, logiskt va? Pratar jag i gåtor? Mmmmmm kanske är så, men just nu skulle jag bara vilja ta semester och åka bort ett tag. Vila och bara kurera kroppen. Ja jag vet att det är svårt och det nästintill är omöjligt just nu men drömma kan man väl altid göra?
 
Har hat haft grymt ont i ryggen och bröstkorgen sista veckan. Jag kan inte sova och vaknar stup i kvarten av att jag inte kan andas. Jag smågnyr lite så Victor vaknar, stackars liten, o säger -Vad är det mamma? Ska jag massera? Stackars lilla vän han har en gnällspik till morsa. :-(
 
Det värsta är att det går runt o fram till bröstkorgen. När jag försöker ligga ner så bränner det som eld i ryggen och om jag försöker slappna av då så känns det som om bröstkorgen ska ramla in i kroppen liksom. Den trycks ner och så tappar jag luften. Ganska obehagligt faktiskt, ja jag vet att jag gnäller och måste göra ngt så jag skaaaaa...... Säger: -"Sluta waina Pippi" till mig själv. ;-)
 
Idag har jag för övrigt jobbat från 7-21.30 med ett kort o snabbt uppehåll för lunch o sen en kopp kaffe på em. Så har det sett ut senaste tiden och mitt hem blir eftersatt något fruktansvärt just nu. Disken bara växer, hundhåren hopar sig utmed golvlisterna, blommorna vissnar, dammet och tvätthögen växer så SNÄLLA, ge mig en hembetjänt och en diskmaskin...... ;-) Men trots detta kunde jag ju ha skottat snö lite bättre på gården ;-) Eller hur.... ;-))) 
 
Det värsta är att jag har så många måsten som jag inte vet när jag ska klämma in. Bland annat så måste jag åka och hämta mer ved, den är slut, en massa papperstråk som måste fixas, fixa en tid hos en kiropraktor, mm.
 
De känns som det är full fart heeela tiden och att jag o kroppen just nu skriker SEMESTER!! Så om någon är sugen på att komma och fixa lite i stallet är ni sååå välkomna! ;-) Fniss
 
Avslutar med lite bilder innan jag stänger ner och döööör!! 
 
Disney
 
Donna
 
Chosan
 
Donna
 
Sov gott nu allihop!!
Kram,
 
(o förlåt för mitt gnällande, Pippi) ;-)
 
 
 
 
 
 

Måndag den 11 januari

Dålig bloggning som vanligt...
 
Har fortfarande lite motivationsbrist men tror mest det beror på vädret. Vill verkligen ha VÅR nu!! Allt blir så tungjobbat när det är kallt och massor med snö. Jag gillar snön egentligen så inte för det men nu känns det som det räcker.
 
Vi börjar med Chosan, hon är nu ombehandlad i nedre glidleden i vänster bak. Hon skulle vila 4 dagar och idag började rehabiliteringen igen med galopprogrammet. Nu ska hon gå det varannan dag i 4 veckor tills vi ska på återbesök igen. Sen får vi se hur hon ser ut då. 
 
De nya hästarna har ju kommit hem nu och det är en valack och ett sto. Båda är fantastiskt trevliga att hålla på med. De är sociala och vill vara med hela tiden.
 
 
 
Valacken kallas för Disney och blir 6 år i år och är grundriden och går stadigt i form i alla gångarter. Dock är han ganska grön och mer muskler behövs, men det kommer. Han ser ut som en liten ponnyhingst men han är ca 156 i manken. 
 
 
 
Stot heter Donna Antonia men kallas för Donna och blir 4 år i år. Hon är ca 165 cm i manken, lite mer nerv men inte stressad. Även hon är trevlig att pyssla med och är inget "stoig" Hon är grundriden i skritt, trav och galopp.
 
 
 
 
 
 Ha det så bra i kylan....
 
Kram

Det ser ljust ut

Äntligen börjar det se lite ljusare ut framöver. Dock vill jag inte avslöja för mkt än men snart så. :-)

Har en ny mobil nu med så jag är lite ovan och kommer inte ihåg vilka appar jag hade i den andra mobilen. Har ni tips på bra appar till iPhone 5?

Chosan ser inte halt ut längre så jag började jogga henne idag. Jag kommer åka med henne nästa vecka i alla fall men så länge jag inte kan se att hon är halt så får hon jogga lite ändå.

På söndag har vi banhoppningsträning med start kl 10.00.

Vill du vara med? Hör av dig i så fall senast i morgon. (Fredag)

De nya hästarna kommer troligtvis till nästa helg så när jag vet mer om dem så kommer jag ut med info.

Nu ska jag krypa ner och försöka sova.

Ta hand om en och kör försiktigt. Det är grymt halt ute.

Kram


RSS 2.0