Praktikplats?

Då verksamheten börjar växa kan nu Stall Prestige ta emot en praktikant, gärna med unghästvana. Gården ligger strax ovanför Svärtinge i Östergötland och har totalt 12 boxplatser, ridbana, ridhus och bra ridterräng.

Företaget finns registrerat på Arbetsförmedlingens register över företag med plats för praktikanter och även som möjlig praktikplats genom Vretagymnasiet samt Hästgymnasiet.

För mer information vänligen gå in på www.stallprestige.se eller ring 0760-283128, det går även bra att mejla: [email protected]

Med vänliga hälsningar
Kristin

Proposition

Välkomna till Stall Prestige och Uddens Gård på Pay and Jump. Lördagen den 3 november!

Kom och träna på att tävla under tävlingsmässiga förhållanden.

Välj din egen höjd från 10cm upp till 1,20m. Om vädret tillåter rids banan utomhus på sandbana, framridning och framhoppning sker i ridhus 20x40m. Vid dåligt väder flyttas banan in och rids i ridhuset.

Ni behöver inte ha grönt kort, vaccinationsintyg, mätintyg eller tävlingskläder. Vi håller oss däremot till SvRF’s regler gällande max antal starter/häst el ponny, estetiskt anpassat ekipage (innebär att ryttaren inte får vara för stor eller för liten för sin häst el ponny) samt godkänd hjälm och säkerhetsväst enligt TR. (upp till 18 år)

Cafeteria med korv, hamburgare och fika kommer att finnas på plats.

Pris: 100kr/start, rosett fås vid utsläppet vid felfri ritt, omstart är tillåtet på icke felfri ritt.

Vi förbehåller oss rätten att ställa in vid för få antal starter.

Förfrågningar sker via mejl, [email protected], eller telefon: 0760-283128

Anmälan sker endast via mejl till: [email protected]

Ange Ryttare, häst/ponny, kategori, telefon nr samt vilken/vilka höjder Ni vill rida.

All ridning sker på egen risk!

Varmt välkomna!

LFK

Första tävlingsdagen av tre är ny avklarad. Cooper fick 4 fel i 1,10 idag och kändes fin. I morgon ska han få gå 2st 1,20 så får vi se hur det går. Sov dax nu, blir en lång dag i morgon.

Sov gott allihop!


Tävlingsdax vs. Banbyggaraspirant

I helgen bär det av till Linköpings fältrittklubb för både tävling och som aspirant. Idag fick jag reda på när det är dax för del 2 och uppskrivning på banbyggarutbildningen och det blir den 10-11 november. 😁 Plugga TR som f-n nu framöver. 😃

Cooper kommer stå uppstallad på tävlingsplatsen hela helgen. Skönt det.

I morgon är första tävlingsdagen och det börjar kl 12.30.

Victor ska vara hos mormor och morfar i helgen. Som han längtar! 😜

Tittade på banorna med Magnus idag och det såg ut att vara toppenbanor allihop (8st) Vad annars lixom? Han är ju en grym banbyggare. 😃 Sen är det bara att ladda om för nästa helg, då ska vu två dagars tävling på VRF. Ponny på lördagen och ridhuset på söndagen med DM.

Alla som skulle vilja stå på banan som funktionär då, vänligen kontakta mig snarast. Denna gång är det Heléne Bizotto som bygger! 😉

Nä nu ska jag nog försöka sova.

Ta hand om er!

Kram <3


Fullt stall!

Hej på er,
Här går det verkligen för fullt.
När jag satte ut annonsen på blocket om stallplats var det inte svårt att få uthyrt. Vi hälsar de nya hyresgästerna välkomna och vi hoppas att ni ska trivas.
 
I morgon är det ungefär lika fullt, 4 hästar ska ridas och en ska skrittas. Sen ska allt annat fixas med i stallet. Men i morgon har jag inget jag ska iväg på så det är ju en fördel.
 
I helgen ska jag vara med Magnus Andersson och bygga banor i Linköping. Vi bygger på torsdag kväll och sen är det tävlingar fred, lör och sönd. Cooper ska få vara med och han ska gå 1,10 på fredag, 1,10 och 1,20 på lördag och 1,20 på söndag. Hoppas på bättre resultat än sist ;-) Han har kännts lite trött och börjat fälla så jag har börjat ge honom B-vitamin och så har han fått vila ett par dagar nu. Idag brallade han och for som bara den i hagen så nu verkar han pigg igen. ;-)
 
Nä ni gott folk, det blir nog inte roligare än så här idag. Sov gott.
 

Säkerhetsakållor

Satt och kollade efter skenor att skruva på hinderstöden och säkerhetsskållor till dessa på nätet och hittade Remo hinder. Vet ni några andra Där man kan köpa dessa? Eller vet nu andra alternativ? Ränker ju snart ha en Pay and Jump och då måste jag ha säkerhetsskållor. Tips emottages tacksamt! 😃

Kram


RSS 2.0