Tisdag

Go kväll. Idag har det flutit på bra. Skulle ha haft träning på Vrf i kväll men eftersom det inte var bokat som det skulle så visste inte dressyrsektionen att det var träning ikväll så de la in en Pay and Ride just idag. Dessvärre blir det då jag som måste flytta min träning till i morgon ist med påföljd av att vissa som ville träna inte kan. Trisst som f-n men så är det. Min dator är skit Trisst just nu och skriver inte alla bokstäver och mellanslag som den ska så därför är det inget roligt att blogga därifrån. Nu gör jag det från telefon men då går det inte att lägga in bilder mitt i texten utan de kommer alla i slutet och det är ju ingen roligt. Kan man göra på annat sätt ni som vet? Tänkte låna Victors dator ngn kväll och blogga lite mer ordentligt. ;-) Har haft Ebba hör från igår och fick låna Alicias Arrac idag och skritta ut på. Jag på Chosan och så Ebba på Arrac. Gick toppen. En suverän barnponny!!! Tack Alicia för lånet. <3 Nu ska jag snart hoppa i säng. Hugs!


Nöjd

Ikväll var jag på Vrf och tränade med Cooper. Han var superfin. Nu börjar han verkligen leverera. Fina språng, stark och orkar nära sig bra. Känns toppen. I morgon ska jag faktiskt vara ledig på dagen och Mimmi och Cornelia ska ta hand om stallet. Jag ska ner till mamma och pappa i Tyrislöt och åka ut på sjön. Ska faktiskt bli jätteskönt. På kvällen blir det lite jobb igen och dessutom kommer jag ta med lite administrativt arbete ut på sjön. Kan nog inte bara vara helt och hållet. Nä nu ska jag sova. Ta hand om er. Kram


Till Salu!

Cooper -06 Ring för mer info. Blundstone stålhätteskor stl 39. Endast använda 1-2 månader. Säljes pga felköp. Bud!


Bloggen....

Lilla bloggen här har blivit lidandes ett tag nu men jag hoppas jag kan komma igång igen.
 
Allt går i ett just nu, det är förberedelserna inför ridlägren som tar mesta tiden. Välkomst brev skall skrivas och skickas, Bockstugan skall fixas iordning till gästerna så de kan ha sina grejer där. Rummet på ridhuset skall inredas, hämtade en bäddsoffa idag som skall upp där bla. Program skall sättas, maträtter skall planeras, Lunch och fika nu på första daglägret och sedan frukost, fm fika, lunch, em fika och middag på kvällen till nattridlägret. Teoripass skall sättas ihop, en del praktiska och en del teoretiska. Puh..... Ja det är en hel del att göra, men det är ju så himla kul med. :-)
 
Dock skulle jag inte ha något emot just nu att ha en hästskötare som kunde hjälpa mig i stallet och med hästarna nu när jag harså mkt annat att planera. Men vad f-n, dygnet har ju faktiskt 24-timmar. :-) En an tjejerna i stallet, Jenny, frågade mig en dag: -När sover du egentligen? ;-) Ja just nu är det mella 4-5 timmar per natt, men å andra sidan är jag inte trött. bara när klockan ringer på morgonen, då är jag typ DÖD!
 
Jag skulle vilja ha hjälp med en sak gällande min hemsida. Kan ni tala om fär mig vad ni skulle vilja ha annolunda? Jag är inte helt nöjd med den men ett fotoalbum med bara en himla massa bilder ska in iaf, så mycket vet jag. Vill ha er hjälp tack. ♥
 
Jag ska berätta lite mer ingående om allt här på gården och  stallet vartefter men så mycket kan jag säga att det är ett himla bra gäng i stallet nu. Superbra folk och trevliga hästar så det kan inte bli så mycket bättre. Jag har hoppträningar en gång i veckan och Anette Solmell har dressyr en gång i veckan.
 
Hundarna och Victor trivs som bara den och Victor har flera kompisar redan som han umgås med.
 
Nästa fråga förresten, jag funderar på att ha en invigning av företaget med en del evenemang, men frågan är, skulle DU komma? Skulle vilja ha lite förhands info om hur många som skulle komma. Skriv gärna en rad här om ni skulle tycka det var roligt och om ni skulle komma i så fall.
 
En del har haft svårt att kommentera här så OM ni inte lyckas kommentera i bloggen kan ni skicka ett mejl till: [email protected]
 
Sanna & Tanja på hästarnas badplats :-)
 
Chosan
 
Min lilla stuga ♥
 
Cooper
 
 
Mer bilder kommer.
 
Sov gott!!
 

Ny design

I dag har jag vart i stallet på morgonen och fixat lite. Malin och Wiggo kom på besök, alltid lika uppskattat. På em var jag och Victor och såg på Ice Age 4 i 3D och den var riktigt bra. :-)

 

Jag skulle lägga mig skapligt ikväll men så blev det minsann icke...... Satte igång med lite pappersarbete och vips så var klockan 01.30. Men nu är pappershögen som skulle sorteras väck..... SÅÅÅÅÅÅ nice! :-)

 

I morgon ska jag vara i stallet tidigt och släppa ut hästarna, jag och Elin sk hjälpas åt med Guchi och de andra får nog vila i morgon med för jag ska vidare in till lgh och städa. Vi hoppas att den kan bli färdig i morgon. Tänk så skönt det vore. Håll alla tummar ni kan.

 

Nu ska jag sussa, försöka i alla fall.

 

Kram

//Kristin


RSS 2.0