Ledig stallplats i fantastisk miljö!

Nu utökar jag verksamheten aningen och kommer hyra ut ytterligare en boxplats. I stallhyran ingår alla fodringar, in och utsläpp, (på helger tar var och en in sin egen häst men vi brukar hjälpas åt med det), samt hösilage, betfor, mineraler och torv. Helservice går att få.

På gården finns ridbana, ridhus, ridslinga på 1 km där varken bilar eller andra fordon får åka, nära till sjö där man kan bada med hästarna. Stora och bra hagar, sommarbete finns för de som vill.

I stallet finns duschspilta med varm och kallvatten, fikarum med en liten kiosk, tomkrum för täcken, mm.

Om du är intresserad och vill veta mer, vänligen ring eller mejla.

0760-283128, [email protected]
www.stallprestige.se

Välkomna!


BIS

Chivas blev idag Best in show på utställningen!
 
 

ÄNTLIGEN!

Nu har jag äntligen köpt en ny dator. Min gamla var ju helt kass och nu gick det inte ens att starta den längre. Då är det svårt att sköta blogg, hemsida och lägga ut annonser mm. Men nu så har jag fixat en ny.
 
Acer Aspire 5560G
 
Absolut ingen värsting men den duger åt mig.
 
I morgon är det dax för hundutställning i Väderstad. Både Stella och Chivas ska få visa upp sig, mest för skojs skull.  Det är Labradorklubben som arrangerar en familjedag där man får prova på viltspår, jaktprov och så annordnas en inofficiell utställning. Det är lite mysigt och annat än häst.
 

STALLPLATS LEDIG!
 
Nu utökar jag verksamheten aningen och kommer hyra ut ytterligare en boxplats. I stallhyran ingår alla fodringar, in och utsläpp, på helger hjälps vi åt med insläppen, samt hösilage, betfor, mineraler och torv. Helservice går att få. Om du är intresserad och vill veta mer, vänligen ring eller mejla.
0760-283128, [email protected]
www.stallprestige.se
Välkomna!
 

 Nu ska jag hoppa i säng för i morgon ska vi upp tidigt igen. Tack Sanna för att du släpper ut hästarna åt mig!
 
Sov gott allihop!
 
 

Kommentarer?

Jag har fått veta att vissa inte kan kommentera i blogg.se bloggar utan att skaffa ett konto här. Någon som vet varför?


Rutiner!

Ja nu börjar vi komma i de rutiner jag har tänkt mig. Tidigare start på dagen vilket innebär lite mer tid åt kontorsjobb och även lite fritid på kvällen. :-)

Idag har jag och Victor vart på Maxi, först åt vi på Thai restaurangen som ligger längst ner mot skopunkten.. Där träffade vi Loella och Molly som gjorde oss sällskap. Sen åkte vi vidare till Willys och handlade och sen blev den en fika hos ovannämnda. :-)

Nu har jag kvällsmockat, fodrat, pusslat lite i stallet och sitter nu en stund i soffan innan jag lägger mig.

I morgon är det fredag och då ska jag fixa med hundarna oxå för på lördag är det utställning i Väderstad. ;-) Stella är tyvärr halt så Jon får mig nöja sig med att vara åskådare. :-)

Sov gott allihop! ❤


Chivas sitter praktiskt taget i knät på Stella. ;-) Så sööööt!!! 🌹


Skitväder - Skitdag!

Hade grym motivation igår kväll och när jag vaknade men när jag efter ett tag fördrog att vädret skulle vara skit så tappade jag både humöret och motivationen. Usch så Trisst!

Idag kom vi i alla fall upp i tid så det är ju alltid nått.

Dessvärre la min dator av helt idag. Jag har ju beklagat mig över den förut men nu sa den visst upp sig helt. Dock hoppas jag någon snäll IT kunnig person ;-) kan hjälpa mig spara en del av det jag har i datorn. Det återstår att se.

Det blir ingen tävling i Västervik för mig, Chosan känns inte helt hundra så jag åker och kollar upp henne i stället. Jag tar inga risker men henne, då är det bättre att kolla. Jag känner ju henne ganska väl vid det här laget och hon är inte sig lik just nu. Aningen för stressad och inte lika samarbetsvillig som hon brukar vara så då är det bättre att kolla. Lilla prinsessan, kanske ska gå på rosblad om dagarna? ;-) fniss

Idag ska jag försöka somna lite tidigare än vanligt och hoppas jag har mer energi i morgon.

Sov gott allihop!


Cooper -Till Salu!

I söndags var jag i Nykyrka och tävlade och Cooper var helt suverän. Gjorde sin första felfria runda i 1,10 och debuterade sedan 1,20 med ett nedslag! Superfin verkligen. :-) Hoppas kunna ladda upp filmerna vartefter.

På fredag ska vi till Västervik och tävla, Cooper får bara gå en klass där, 1,20 och Chosan ska gå 1,20 och 1,30 om det går som det ska.

Hoppas få tag i någon som kan följa med bara. ;-)

Vill du???? ;-))))))

Peace! ❤


Släktträff!

Från vänster: Chilli, Kalle, Chivas (kullsyskon) och mamma "myran" längst till höger. :-)


2012-08-14

Nu är båda lägren över för den här sommaren. Det har verkligen vart skitkul på båda lägren. fick även telefonsamtal idag från föräldern till ena eleven som var och hon berättade att dottern var helnöjd! Hon vill åka tillbaka nästa år igen så det är superkul att höra. Hoppas det blir lite fler nästa gång bara. :-)

Idag har jag investerat i en ny hjälm, hade tänkt mig en JW Charles Owen men för det första fanns det ingen i min stl som jag kunde prova och för det andra så såg jag inte klok ut i den. Provade alla hjälmar de hade och kom fram till att det var 2 st som kändes mindre katastrofala. Lamicell och JW Ayr8. Dessvärre hade de ingen Ayr8 som jag kunde prova och jag vill ju inte köpa en utan kunna prova ordentligt. Det slutade med att köpte en Lamicell nu och beställde hem en Ayr8 leather look så får jag köpa den med sen. ;-)

Ikväll hade jag hoppträning på Vrf och alla var super duktiga. Det är alltid lika kul!

I morgon ska jag åka till Åby med Chosan och Cooper och hoppa på deras Pay and Jump, hoppas jag får med mig ngn som vill föröka med för det är ganska lite starter och då blir det tufft att hinna med och byta häst. Någon? ;-)

Bloggar just nu från min mobil för min dator är skitdålig just nu. Tar evigheter att skriva ett inlägg där. Måste köpa en ny vartefter.

Lägger upp några bilder från ridläger.



Ta hand om er.
Kram


RSS 2.0